Bombers de la Generalitat de Catalunya

Ensorrament a Sant Pere de Ribes amb una víctima mortal

Ensorrament a Sant Pere de Ribes amb una víctima mortal

El sostre de l’habitació d’una casa ha cedit per causes encara desconegudes i ha atrapat una persona

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat per revisar la resta de l’immoble i descartar-ne més afectacions personals

A les 21.12 hores s’ha rebut l’avís d’un esfondrament al carrer Federico García Lorca, número 92, de la població de Roquetes (Sant Pere de Ribes, el Garraf).

Segons les primeres informacions ha cedit part del sostre d’una habitació interior situada a la primera planta de la casa (que consta de planta baixa i un pis). Les causes de l’esfondrament encara no estan confirmades i s’ha encetat una investigació per tal d’esclarir-les. Els Mossos d’Esquadra han destinat diverses patrulles, que s’han fet càrrec de les diligències.

Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat cinc dotacions, les quals han pogut accedir fins la primera planta i han localitzat el cos sense vida d’una persona. A hores d’ara encara no està confirmada la identitat de la víctima, encara que tot apunta que es tractaria de l’home que residia a la casa. Posteriorment, han revisat la resta de l’immoble (que no ha resultat afectat) i han supervisat l’apuntalament i desenrunament.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*